Fashion Advies voor het Omgekeerde Driehoek Figuur

Hallo stralende dames met een omgekeerde driehoek figuur! 👋✨ Laten we samen ontdekken hoe je jouw unieke vormen kunt omarmen en je stijl nóg beter te maken. Hier zijn enkele doordachte kledingtips om jouw omgekeerde driehoek figuur te accentueren.

Tips & tricks speciaal voor jouw figuur

Accentueer je Taille

Breng balans in je figuur door de nadruk te leggen op je taille. Kies voor aansluitende tops of wikkelblouses die de aandacht vestigen op het smalste deel van je lichaam. Ceintuurs en riemen zijn ook geweldige accessoires om je taille te benadrukken en extra definitie te geven.

Tops met Volume en Textuur

Kies tops met leuke details zoals ruches, plooien of opvallende mouwen. Deze extra’s trekken de aandacht naar je bovenlichaam en zorgen voor een gebalanceerde look. Brede halslijnen zijn ook perfecte keuzes om de focus naar boven te verplaatsen.

A-lijn en Wijd Uitlopende Rokken

Rokken met een A-lijn of wijd uitlopende silhouetten brengen evenwicht in je figuur door de aandacht naar beneden te verplaatsen. Ze creëren een vloeiende lijn en laten je benen mooi uitkomen. Overweeg midi-rokken, deze zijn trouwens weer helemaal in!

Broeken met Wijde Pijpen

Ga voor broeken met wijde pijpen om de aandacht van je schouders af te leiden en het focuspunt naar beneden te brengen. Dit zorgt voor een evenwichtige proportie en geeft je een elegante uitstraling. Culottes en palazzo-broeken zijn uitstekende keuzes.

Top met volume en textuur

Onthoud, jouw omgekeerde driehoek figuur is uniek en prachtig. Experimenteer met verschillende stijlen en ontdek wat het beste bij jou past. Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd voelt in wat je draagt. 💖✨

Als je extra hulp wilt, kom gerust langs bij MariMile en wij helpen je graag verder.